Helppo lumihiutale

Helppo lumihiutale

Hennot lumihiutalekoristeet syntyvät käden käänteessä askartelupunoksesta ja kartongista, silkkipaperista sekä alumiinifoliosta. Hiutaleet voi koristella halutessaan molemmin puolin, jolloin ne voi laittaa vaikka ikkunaan roikkumaan.
    
Tarvikkeet:

Valkoisia askartelupunoksia, silkkipaperia, alumiinifoliota, kartonkia, lumihiutaleen muotoinen kuvioleikkuri, villalankaa ja Eri Keeperiä.

Katkaise valkoisesta askartelupunoksesta kolme noin 8 cm pituista pätkää ja yksi noin 12 cm pituinen pätkä. Tee kolmesta lyhyemmästä pätkästä nippu ja sido pisimmällä pätkällä nippu keskeltä kiinni. Jätä sidontapätkän päät mahdollisimman pitkiksi. Levitä kaikki kahdeksan sakaraa tasaisesti säteittäin. Koristele sakarat haluamillasi kevyillä koristeilla. Mallihiutaleessa on käytetty silkkipaperista ja alumiinifoliosta rypistettyjä palloja sekä lumihiutaleen mallisella kuvioleikkurilla kartongista leikattuja lumihiutaleita. Kiinnitä koristeet sakaroihin Eri Keeperillä ja anna kuivua. Kiepauta pisimmän sakaran päähän pieni ripustuslenkki ja pujota lenkkiin villalanka ripustamista varten.

Idea: Taika - askartelun idealehti www.taikalehti.fi

Saat ohjeet tulostettua alla olevasta linkista:

Tulosta