Höyhenkorvakorut

Pääsiäishenkiset ja persoonalliset sekä graafiset korvakorut valmistuvat hetkessä. Loihdi omat korvikset lempisävyisistä höyhenistä ja hurmaa kaikki pääsiäisjuhlijat!

Tarvikkeet
- Eri Keeperiä
- Vettä
- Akvarellikartonkia
- Valkoista askartelumaalia
- Höyheniä
- Korvakorukoukut
- Välirenkaat
Työvälineet: Muovitasku, töpötyssieni, sakset, pihtirei’ittäjä ja sivellin

1. Leikkaa akvarellikartongista neljä 4 x 4 cm kokoista kappaletta korvakoruja varten. Limaa kaksi kappaletta yhteen runsaalla liimalla ja laita painon alle kuivumaan.
2. Valitse neljä kaunista höyhentä ja leikkaa ne korvisneliöihin sopivan kokoisiksi. Aseta höyhenet muovitaskulle. Sivele vedellä ohennettua liimaa höyheniin ja asettele ne kauniisti. Vältä runsaan liiman käyttöä, sillä liima kuivuu kalvoksi höyhenten höytyvien väliin. Anna kuivua. Irrota höyhenet varovasti muovitaskulta ja irrota enimmät liimat höytyvien väleistä. Töpötä sienellä ohentamatonta Eri Keeperiä höyheneen ja paina se korvisneliöön. Kiinnitä toinen höyhen toiseen neliöön ja anna kuivua muovitaskun välissä ja painon alla. Kiinnitä höyhenet korvisten toiselle puolelle ja anna kuivua painon alla. Lakkaa korvikset kertaalleen vedellä ohennetulla Eri Keeperillä ja anna kuivua.
3. Käy korviskappaleiden reunat askartelumaalilla läpi ja anna kuivua. Roiski siveltimellä askartelumaalia korvisneliöihin ja anna kuivua. Tee pihtirei’ittäjällä reiät korviksiin. Laita reikiin välirenkaat ja kiinnitä renkaisiin korvakorukoukut.

Idea: Askartelun idealehti Taika / Anu Turu
www.taikalehti.fi

Tulosta