Pirteä mehiläinen

Pirteä mehiläinen

Kartongista ja paperista valmistettu mehiläinen sopii hyvin myös pienempien askartelijoiden tehtäväksi, sillä sen valmistamiseen ei tarvita saksia lainkaan, vaan kaikki kappaleet revitään.
    
Tarvikkeet:

Keltaista ja mustaa kartonkia, vaaleansinistä kopiopaperia, valkoista ja mustaa sormiväriä, musta askartelupunos, puuvärejä ja Eri Keeperiä.

Revi keltaisesta kartongista iso pisaran muotoinen kappale mehiläisen vartaloa varten. Revi vaaleansinisestä kopiopaperista neljä pientä pisaran muotoista kappaletta mehiläisen siipiä varten. Revi mustasta kartongista pyöreä kappale mehiläisen päätä varten. Taittele mehiläisen vartalokappale noin 2 cm levyisille haitaritaitoksille. Jätä vartalokappaleen kaareva yläreuna taittelematta noin 4 cm matkalta. Rypistä siipikappaleet ja avaa ne. Liimaa siipikappaleet Eri Keeperillä vartalokappaleen taakse. Tee mehiläisen silmät valkoisella ja mustalla sormivärillä ja anna kuivua. Piirrä suu ja posket puuväreillä. Tee pään yläreunaan kaksi reikää ja työnnä mustan askartelupunoksen päät rei'istä pään oikealle puolelle ja käännä punoksen päät kippuralle tuntosarviksi. Liimaa mehiläisen pää Eri Keeperillä vartalokappaleen yläreunaan. Tee mehiläiselle raidat mustalla sormivärillä ja anna kuivua.

Idea: Taika - askartelun idealehti www.taikalehti.fi

Saat ohjeet tulostettua alla olevasta linkistä:

Tulosta