Pääsiäismunat

Erikokoiset styroksi- ja massamunat on päällystetty kirpparilta hankituilla kellastuneilla kirjansivuilla. ”Päällystysliimaksi” käy erinomaisesti Eri Keeper. Munien pinnalle on hangattu kevyesti valkoista askartelumaalia, jotta kirjan sävy hieman pehmenee ja pinta patinoituu. 

Tarvikkeet
- Erikokoisia massa- ja/tai styroksimunia
- Eri Keeperiä ja liimasivellin
- Kirjan tai sanomalehden sivuja
- Viivoitin (ei välttämätön)
- Valkoista askartelumaalia
- Karkea sivellin
- Ohutta juuttinarua
- Höyheniä koristeeksi (ei välttämätön)
- Ohutta juuttinarua ripustamiseen (ei välttämätön)

1. Revi kirjansivuista noin 1 cm leveitä suikaleita. Suikaleiden repimisessä kannattaa käyttää apuna viivoitinta. Levitä suikaleeseen Eri Keeperiä ja liimaa suikale styroksimunaan. Päällystä ensimmäinen kerros suikaleilla. 
2. Revi suikaleista noin 1 cm kokoisia paloja ja päällystä muna pienillä paloilla, jolloin pinnasta tulee mielenkiintoinen ja elävä. Anna liiman kuivua. 
3. Ota karkeaan siveltimeen vähän valkoista askartelumaalia ja hankaa askartelumaalia kevyesti munan pintaan niin, että osa pinnasta jää maalaamatta. Anna kuivua. Päällystä useita erikokoisia munia ja kokoa niistä esimerkiksi höyhenien kanssa asetelma lasikulhoon. Tai kiinnitä munaan ripustuslenkki ja muutama höyhen ja ripusta pääsiäisoksaan roikkumaan.

Idea: Taika-lehti 
www.taikalehti.fi

Saat ohjeet tulostettua alla olevasta linkistä:

Tulosta