Askarteluvinkit

ERi KEEPER sopii pienillekin askartelijoille.

ERi KEEPER on vesiohenteinen yleisliima puutöihin ja askarteluun imeville materiaaleille. Sillä voit liimata esim. puuta, kartonkia, paperia, pahvia, rakennuslevyjä, keramiikkaa jne. Liimaan voidaan sekoittaa myös mm. hiekkaa, sahanpuruja tai kumirouhetta täyteaineeksi askartelutöissä, jolloin pinnasta tulee mielenkiintoisempi. Liima on kuivuttuaan kirkas.

Olemme keränneet sinulle valmiiksi paljon vinkkejä askarteluun ERi KEEPERin kanssa. Vinkit on jaettu vuodenaikojen mukaan, mutta kannattaa tutustua niihin kaikkiin: pienellä mielikuvituksella talvipuput muuttuvat kesäisiksi ja väriä vaihtamalla kevätkukat sopivat vaikka jouluun.

Selaa ja kerää talteen ERi KEEPER askarteluvinkit askartelu-valikosta.

Yhteistyössa Taika - askartelun idealehti www.taikalehti.fi

VINKKI: Lasten kanssa askarteluun ei aina tarvita erillisiä valmiita ohjeita. Tarjoamalla lapsille eri värisiä papereita/kartonkeja, sakset, liimaa ja lisäksi muita kotoa tai luonnosta löytyviä materiaaleja päästät heidän mielikuvituksen liikkeelle! 

Iloa askarteluun!

Tulosta


Eri Keeper on suomalainen keksintö 1950-luvulta. Se on Suomen suosituin liima, jota on alun perin hyödynnetty paljon myös rakentamisessa.

Nykyään Eri Keeperi tunnetaan monipuolisena yleisliimana, joka sopii loistavasti mm. puutöihin sekä erilaisiin askarteluihin. Eri Keeperillä voit askarrella turvallisesti myös lasten kanssa.

Eri Keeper blogissa askarrellaan monipuolisesti lasten kanssa ja ilman. Ideoita ammennetaan netistä, lehdistä ja näiltä sivuilta löytyvistä Taika-lehden Eri Keeper – ohjeista, usein valmiita malleja muunnellen.

Eri Keeper sivustolta löydät ideoita, tuotetietoja sekä historian havinaa suomalaisten omasta liimasta. Mukana tietysti myös paljon iloa ja inspiraatiota!