Loistavat lahjapaketit

Pimenevinä syysiltoina tekee mieli lisätä erilaisia tunnelmallisia valoja kotiin. Tämä askartelu on saanut innoituksensa Taika-lehden ohjeesta "Loistavat lumipallot" ja muotona on tällä kertaa jouluinen lahjapaketti. 

Tarvikkeet:
- pahvirasia
- Elmu-kelmua
- Eri Keepperiä
- lankaa
- Led-tuikku
- lahjanauhaa tai muita koristeita

Valitse haluamasi kokoinen pahvirasia ja päällystä se kelmulla. Sekoita astiaan Eri Keeperiä ja vettä niin että seos on liimamaista mutta juoksevaa. Kasta lanka kokonaan liimaseoksessa, vedä se sormien välistä niin että ylimääräinen liima putoaa takaisin astiaan, ja kierrä lanka ympäri kelmutettua pahvirasiaa. Laita riittävästi kerroksia että rasian muoto tulee hyvin esille, jätä kuitenkin myös tyhjiä välejä joista valo pääsee loistamaan läpi.

Anna valmiin työn kuivua kunnolla (noin vuorokausi) ja leikkaa langat pohjasta auki. Voit leikata pois koko pohjan, tai jättää yhden sivun auki jolloin voit sulkea luukun myöhemmin. Poista rasia ja kelmu langan sisältä.

Koristele lahja haluamallasi nauhalla ja muilla koristeilla. Laita lahjan sisään Led-valo tai Led-kynttilä. Huom! Ei saa käyttää oikeita kynttilöitä!

Vinkki! Tee eri värisiä ja muotoisia paketteja ja hyödynnä koristeina ympäri vuoden!

Tulosta


Eri Keeper on suomalainen keksintö 1950-luvulta. Se on Suomen suosituin liima, jota on alun perin hyödynnetty paljon myös rakentamisessa.

Nykyään Eri Keeperi tunnetaan monipuolisena yleisliimana, joka sopii loistavasti mm. puutöihin sekä erilaisiin askarteluihin. Eri Keeperillä voit askarrella turvallisesti myös lasten kanssa.

Eri Keeper blogissa askarrellaan monipuolisesti lasten kanssa ja ilman. Ideoita ammennetaan netistä, lehdistä ja näiltä sivuilta löytyvistä Taika-lehden Eri Keeper – ohjeista, usein valmiita malleja muunnellen.

Eri Keeper sivustolta löydät ideoita, tuotetietoja sekä historian havinaa suomalaisten omasta liimasta. Mukana tietysti myös paljon iloa ja inspiraatiota!