Pääsiäisaskartelua

Usein askarteluinnostus iskee kun joku juhlapyhä on lähestymässä. Tällä kertaa inspiraationa oli kevät ja pääsiäinen.

Pääsiäiseksi tarvitsee tietysti rairuohot, ja tänä vuonna teimme omat ruohoastiamme maitopurkkien pohjasta. Leikkasimme purkin pohjasta sopivan korkuisen "ruukun" ja päällystimme sen kartongilla ja erilaisilla koristeilla. Vinkki - jos haluat korkean astian rairuoholle, kannattaa maitopurkin pohja pitää matalana ja liimata korkea kartonki purkkiin kiinni niin että alareunaan jää tyhjää tilaa. Näin selviät pienemmällä määrällä multaa :)

Ruohot tarvitsevat tietysti myös koristeet - eikä niiden kanssa aina malta odottaa että ruoho kasvaa. Toteutimme omat koristeemme tikkuihin, jotka voi laittaa juuri kasvatettuun multaan ilman, että ruohon kasvu häiriintyy. Grillivarrastikkuihin liimattiin puuhelmiä ja höyheniä - ihanan helppoa ja klassisen kaunista. Yksi varraspari pääsi koristamaan narsissiruukkua, sidoin vielä kukkien ympäri tikkuun kiinni nauhan, jolloin pitkät kukkien varret pysyvät hyvin pystyssä.

Ihanaa pääsiäistä ja värikästä kevättä!

Tulosta


Eri Keeper on suomalainen keksintö 1950-luvulta. Se on Suomen suosituin liima, jota on alun perin hyödynnetty paljon myös rakentamisessa.

Nykyään Eri Keeperi tunnetaan monipuolisena yleisliimana, joka sopii loistavasti mm. puutöihin sekä erilaisiin askarteluihin. Eri Keeperillä voit askarrella turvallisesti myös lasten kanssa.

Eri Keeper blogissa askarrellaan monipuolisesti lasten kanssa ja ilman. Ideoita ammennetaan netistä, lehdistä ja näiltä sivuilta löytyvistä Taika-lehden Eri Keeper – ohjeista, usein valmiita malleja muunnellen.

Eri Keeper sivustolta löydät ideoita, tuotetietoja sekä historian havinaa suomalaisten omasta liimasta. Mukana tietysti myös paljon iloa ja inspiraatiota!