Onnittelukortit

Kun juhlat lähestyvät, lapset ovat usein innokkaita kortintekijöitä.

Tällä kertaa oli vuorossa kummin valmistujaiset sekä serkun syntymäpäivät. Kortteihin käytettiin askarteluohjeistamme tuttua ideaa

Toisessa kortissa toistettiin samaa sydän-kuviota (rakkaalle kummitädille) ja toisessa kortissa toteutettiin sama ajatus numerolla 5 (sillä sankari täytti - yllätys yllätys - 5 vuotta).

Korttien koko on taitettu A4, jolloin pystyimme helposti toteuttaa sisäsivut. Lapset saivat tehdä piirustukset sisäsivuiksi joihin kirjoitettiin tietysti myös onnentoivotukset. Sisäsivut kiinnitimme korttien kuoriin kauniisti nauhalla.

Mainio ajatus toteuttaa vaikka isovanhemmille isänpäivä- tai äitienpäiväkorttina :)

Tulosta


Eri Keeper on suomalainen keksintö 1950-luvulta. Se on Suomen suosituin liima, jota on alun perin hyödynnetty paljon myös rakentamisessa.

Nykyään Eri Keeperi tunnetaan monipuolisena yleisliimana, joka sopii loistavasti mm. puutöihin sekä erilaisiin askarteluihin. Eri Keeperillä voit askarrella turvallisesti myös lasten kanssa.

Eri Keeper blogissa askarrellaan monipuolisesti lasten kanssa ja ilman. Ideoita ammennetaan netistä, lehdistä ja näiltä sivuilta löytyvistä Taika-lehden Eri Keeper – ohjeista, usein valmiita malleja muunnellen.

Eri Keeper sivustolta löydät ideoita, tuotetietoja sekä historian havinaa suomalaisten omasta liimasta. Mukana tietysti myös paljon iloa ja inspiraatiota!